FCSB, cu o viteză peste adversar în meciul de la Târgu Jiu

FCSB s-a impus destul de ușor în meciul de la Târgu Jiu cu FCU Craiova, scor 3-1. Oltenii nu au contat prea mult în prima parte a jocului iar Adrian Mititelu a recunoscut că adversarul a avut o viteză în plus. 

Pe o vreme caniculară, chiar și la ora târzie la care a început derby-ul de la Târgu Jiu, peste 10 000 de spectatori au asistat la meciul dintre FCU Craiova și FCSB. Organizatorii au anunțat sold-out cu câteva zile înainte de meci dar locuri libere au fost prin mai toate tribunele, nu numai în spațiul tampon de la galeria oaspete. Cel mai probabil din cauza caniculei care a afectat Târgu Jiul iar mulți dintre cei care aveau bilete au preferat să vadă meciul acasă. 

În tribune bucuria a fost mare pentru fanii celor de la FCSB, destul de numeroși și vocali, pentru că echipa lor a deschis repede scorul iar la final s-a dovedit a fi mai bună decât gazdele.  

FCSB a debutat cu o victorie în noul sezon, 3-1 în meciul disputat pe gazonul Municipalului din Târgu Jiu, unul de altfel foarte bun pentru ce terenuri se văd pe alte stadioane din prima ligă. 

Finanțatorul oltenilor, Adrian Mititelu, a mers la vestiare imediat după meci dar a spus că eșecul cu FCSB nu l-a supărat. 

Vlad Achim, mijlocașul lui FCU Craiova, a dezvăluit ce le-a transmis finanțatorul: „Ne-a spus că se pot îmbunătăți lucrurile, că au fost mai buni în această seară. Dar că e primul meci și că trebuie să mergem mai departe”.

„I-am încurajat, le-am zis că nu e nicio tragedie. Ne-a bătut cea mai bună echipă din campionat, cea mai valoroasă. Sunt convins că echipa va crește. Mi-am dat seama după primele 10 minute că FCSB are o viteză în plus, sunt mai determinați și că nu avem cum să îi batem. Noi mai avem nevoie de un meci sau două pentru a intra în ritm. Eu sunt optimist față de potențialul echipei, nu o judec după ce s-a întâmplat astăzi. Ei au o valoare ridicată, vin după un titlu pierdut, determinați, mai bine fizic. Ei au avut un program cu amicale mai dificile. 

    Noi, din cauza plecării lui Janeiro, a trebuit să modificăm totul. Când simți că adversarul e mai bun fizic, mai proaspăt, începe să apară îndoiala. Vă zic eu că asta s-a întâmplat. FCSB a fost mai proaspătă ca niciodată. La meciul direct următor nu va mai fi acest raport de forțe. Noi am jucat la 60% din ce putem, asta simt”, a spus Adrian Mititelu la GSP Live, imediat după eșecul cu FCSB.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: