Cum arată gazonul de la Târgu Jiu înainte de FCU Craiova – FCSB!

Cu o zi înainte de meciul FCU Craiova - FCSB, derby-ul primei etape din Liga 1, gazonul de la Târgu Jiu se prezintă în condiții bune. Îngrijorarea celor de la FCSB s-a dovedit neîntemeiată pentru cp lucrările la care a fost supus gazonul au avut rezultate bune.

La începutul lunii iulie starea gazonului era una proastă și existau mai multe zone fără iarbă, dar angajații Primăriei Târgu Jiu au lucrat din greu, împreună cu lucrători ai unei firme specializate, iar arena se prezintă acum în condiții bune. Zonele fără iarbă de pe teren au dispărut iar partida de duminică se va putea juca în condiții optime.

După ce a criticat starea gazonului, Mihai Stoica a dat recent noi detalii și a spus că lucrurile s-au îmbunătățit.  „Atenţie! Am primit o filmare nouă. Gazonul arată din ce în ce mai bine. Mai sunt nişte porţiuni arse, dar domnul primar îşi face treaba. Îl revigorează. Nu-l înlocuiesc, nu era vopsea. Arăta mult mai bine decât cum arăta iniţial", a declarat Mihai Stoica într-un mesaj cu tentă ironică, la OrangeSport.

Meciul va fi atracția săptămânii la Târgu Jiu, urmând să se joace cu casa închisă după ce toate biletele s-au epuizat în ultimele zile. 

Galerie foto


Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: