S-a stabilit pe ce stadion se joacă Dinamo - Universitatea Craiova! 

Cu câteva zile înainte de meciul cu Universitatea Craiova, Dinamo a aflat pe ce stadion va putea evolua împotriva oltenilor. Pentru că nu este disponibilă Arena Națională s-a reușit omologarea stadionului Arcul de Triumf. 

Fanii lui Dinamo au aflat, în cele din urmă, pe ce stadion vor evolua favoriții lor la revenirea în Superliga, împotriva celor de la Universitatea Craiova. Cum Arena Națională este indisponibilă pentru fotbal în prima parte a sezonului, deoarece va găzdui mai multe evenimente extrasportive, „câinii” au rămas cu posibilități limitate. 

„Casa” elevilor lui Ovidiu Burcă din a doua parte a sezonului din Liga 2 a fost Stadionul Național Arcul de Triumf, care, însă, până acum nu a putut fi omologat pentru meciurile din Liga 1 din cauza unei probleme tehnice care împiedica montarea camerei TV pe linia careului de 16 metri – în condițiile care în primul eșalon se folosește sistemul VAR.

Cu toate acestea, problema micuței arene de lângă Mănăstirea Cașin a fost rezolvată în cursul zilei de miercuri, și urmează ca LPF să își dea acordul ca meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova să aibă loc aici, a informat gsp.ro.

Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: