Mihai Rotaru anunță primul transfer de titlu după ce a câștigat palmaresul! 

Universitatea Craiova a câștigat palmaresul iar acum pregătește un nou transfer de top cu care să se lupte la titlu în Liga 1. Patronul Mihai Rotarul a anunțat ce fel de transfer vrea să facă dar fără a spune exact numele jucătorului dorit.

Finanțatorul oltenilor a recunoscut că există negocieri cu un jucător de profilul lui Alexandru Cicâldău, cel care rămâne unul dintre cei mai scumpi fotbaliști vânduți vreodată din Bănie. 

„Acum căutăm un singur jucător, nu vă dau poziția. Să spunem profilul lui Cicâldău. Am făcut o ofertă, nu e din România. Credem că s-ar putea să ne trebuiască și un fundaș central. În cantonament, Mendy ne-a dat satisfacție. A jucat bine. Am zis ca a treia opțiune să avem jucători din propria academie. Sunt mulți jucători cărora noi trebuie să le dăm șanse. Noi avem patru campionate câștigate la tineret. Avem, surprize, Găină, Stana. Atanas Trică a revenit, e surpriza plăcută. Sunt și alții care ne-au surprins neplăcut. Cine nu se adaptează, va pleca. Vii, nu ai reușit, pleci”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Mihai Rotaru s-a declarat mulțumit de progresul înregistrat de tinerii jucători ai lui Eugen Neagoe, o mare parte dintre juniorii chemați în cantonamentul primei echipe impresionând în această vară.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: