Cel mai dificil și cel mai important meci al anului pentru Vulturii gorjeni!

Câștigătoare a fazei județene a Cupei României, Vulturii Fărcășești joacă miercuri seara cel mai important meci al anului. Gorjenii își așteaptă suporterii la stadionul din Rovinari pentru a trece împreună de formația Voința Mașloc, din Timiș

Vulturii Fărcășești întâlnește în faza regională a cupei echipe din Timiș și Hunedoara. Formația pregătită de Daniel Bălașa este în grupă cu Voința Mașloc și CS Gloria Orașului Geoagiu. Meciul cel mai dificil pentru elevii lui Daniel Bălașa pare a fi cel de miercuri seară, formația din Timiș fiind recunoscută ca fiind una destul de bună în campionatul județean, chiar dacă s-a clasat pe locul cinci.

Atmosfera este bună la echipa gorjeană înaintea acestui meci, s-au perfectat și câteva transferuri bune și sunt așteptați suporteri în număr cât mai mare să susțină echipa. „Să reedităm ceea ce am făcut în finala Cupei! După ce la Bustuchin am avut susținerea voastră în număr foarte mare, la meci fiind prezente peste 120 de persoane, la nu mai puțin de 80 de kilometri de casă, miercuri trebuie să facem ceea ce știm mai bine. Tocmai de aceea, miercuri, pe 12.07, vă așteptăm la stadionul Tineretului din Rovinari, pentru a-i purta pe băieți spre un nou succes. Doar cu ajutorul și susținerea voastră putem învinge! Hai, băieți! E timpul pentru o nouă victorie, pentru un nou meci mare!”, a fost mesajul pentru suporteri al gorjenilor dar și pentru încurajarea jucătorilor. 

Meciul cu Voința Mașloc va începe, miercuri, 12 iulie, de la ora 18:00 iar sâmbătă, 15 iulie, formația gorjeană se va deplasa la Hunedoara, pentru confruntarea cu Gloria Orașului Geoagiu, celălalt adversar din Regiunea 4.

Galerie foto


Vizualizări: 526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: