Încă două transferuri la Fărcășești pentru meciurile din Cupa României!

Vulturi Fărcășești a întărit lotul pentru meciurile din faza regională a Cupei României. După transferul lui Adrian Voinescu, gorjenii au mai anunțat în ultimele două zile alte două transferuri, Eduard Frățilescu și Adrian Negrea.

Clubul din Fărcășești le-a urat bun venit la echipă în ultimele zile lui Adrian negrea și Eduard Frățilescu, jucători cu experiență cu care formația gorjeană a întărit lotul în vederea jocurilor din Cupa României. „Clubul nostru a reușit perfectarea unui nou transfer. Adrian Negrea este noul nostru jucător, acesta evoluând pe postul de fundaș stânga, însă putând să evolueze cu brio și pe alte posturi. Măsurând 1.85 metri înălțime, în vârstă de 33 de ani, acesta și-a început cariera ca junior al celor de la Pandurii Târgu-Jiu. Multă baftă, Adrian! Cât mai multe reușite în tricoul Vulturilor!”, a fost prezentarea făcută lui Adrian Negrea, jucător care de-a lungul carierei a mai evoluat și la nivelul Ligii 3 cu Internațional Bălești. Ulterior, acesta a mai bifat prezențe în tricoul celor de la Jiul Rovinari, iar ultima dată a fost legitimat la Viitorul Negomir.

Ultimul transfer anunțat este cel al lui Eduard Frățilescu: „Staff-ul tehnic a reușit perfectarea unui nou transfer. Este vorba despre Eduard Frățilescu, mijlocaș central în vârstă de 31 de ani. Măsurând 1.80 metri înălțime, acesta și-a început cariera ca junior al celor de la Pandurii Târgu Jiu. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat chiar și la nivelul Ligii a III-a, pentru formațiile Internațional Bălești, Jiul Rovinari și ACS Șirineasa. Ultima dată acesta a evoluat pentru cei de la Viitorul Negomir. Multă baftă, Edi! Cât mai multe reușite în tricoul Vulturilor!”, 

Cu un lot mult îmbunătățit, Vulturii Fărcășești abordează cu ambiții mari primul meci din faza regională a Cupei României, cel cu Voința Mașloc, programat miercuri seară.

Galerie foto



Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: