Ministerul Apărării și-a dat acordul. FCSB revine în Ghencea după opt ani!

Ministerul Apărării și-a dat acordul pentru ca derby-ul FCSB - Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1 să se joace pe stadionul Ghencea. Meciul e programat pe 22 iulie iar FCSB revine cu această ocazie după opt ani în Ghencea.

FCSB a cerut din nou să joace în Ghencea iar administratorul stadionului, CSA Steaua, a solicitat avizul lui Angel Tîlvar, ministrul Apărării. Surse autorizate informează că ministrul MApN a semnat favorabil solicitarea ca FCSB să poată intra în Ghencea, a informat gsp.ro

„Având aprobarea numărului 1 din MApN, comandantul CSA, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv adresei formulate de FCSB pentru punerea la dispoziție a arenei. FCSB a trimis un document pentru a cere punerea la dispoziție a arenei, iar Ministerul Apărării a răspuns pozitiv. Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, a transmis deja clubului din Ghencea că cererea clubului lui Becali a fost acceptată și semnată de Tîlvar.

În ultima solicitare către CSA Steaua, se precizează că FCSB a cerut „punerea la dispoziție” și nu „închirierea” arenei din Ghencea, ca până acum, pentru meciul cu Dinamo. E o variantă prin care clubul din Berceni a evitat să depindă de o Hotărâre de Guvern și astfel a ajuns mai ușor la o decizie favorabilă”, arată sursa citată.

Comandantul CSA, Ștefan Bichir, care era un opozant al ideii, a dat de înțeles că venirea celor de la FSCB în Ghencea este iminentă și că presiunile puse de premierul Marcel Ciolacu au cântărit decisiv.

Ultimul meci jucat de echipa lui Gigi Becali în Ghencea s-a disputat pe 22 martie 2015. Atunci, roș-albaștrii câștigau cu Viitorul, actuala Farul, scor 4-1,iar finalul sezonului cucerea ultimul titlu.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: