Au început mișcările de trupe la Gilortul Cărbunești

Cu staff-ul tehnic reconfirmat pentru încă un sezon, Gilortul Târgu Cărbunești a demarat acum acțiuni și la nivelul lotului. Gorjenii se vor reuni la finalul acestei luni iar până atunci se încearcă conturarea lotului pentru noul sezon.

Gilortul nu va mai miza în noul sezon pe jucătorii Angel Ciutică, Ion Dogaru și Denis Bucur, care s-au despărțit de formația gorjeană și vor evolua pentru Viitorul Șimian, sub comanda fostului antrenor al Gilortului, Alex Stoica. „Mulțumim celor 3 jucători pentru evoluția în tricoul Gilortului și le urăm mult succes la noua echipă. Este posibil ca până la startul sezonului să consemnăm și alte plecări din lotul formației noastre”, au anunțat cei de la Gilortul după ce s-a semnat prelungirea contractelor cu antrenorii Mario Găman și Boby Staicu. 

Conducerea clubului gorjean este acum în tratative cu câțiva jucători, iar în următoarele două săptămâni vor fi bifate primele transferuri pentru completarea lotului.

Gilortul va evolua în competițiile organizate de FRF și AJF Gorj în sezonul care debutează în toamnă cu 5 echipe. 

Gilortul va evolua cu echipa de seniori la nivelul Ligii 3 dar clubul gorjean va fi reprezentat în competițiile organizate de AJF Gorj cu o echipă la nivelul Ligii 4, o echipă de juniori A1, o echipă de juniori D și o echipă de juniori E.

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: