Patru echipe anunță că s-au retras din campionat iar FRF bagă în locul lor cluburile retrogradate!

Federația Română de Fotbal întâmpină dificultăți chiar înainte de startul competițiilor interne pentru că nu toate echipele promovate pot să și joace la Liga 3. Concret, tot mai multe cluburi anunță că se retrag din Liga 3 și că nu vor lua evolua în campionat.

Federația condusă de Răzvan Burleanu se vede nevoită să le înlocuiască chiar cu echipele care au retrogradat recent în al patrulea eșalon.

Până în prezent, patru cluburi au anunțat oficial că nu vor lua startul Ligii 3: Real Bradu, Farul 2, Retezatul Hațeg și Academica Recea, a anunțat ProSport. 

Cea din urmă acuză partidele politice PNL și USR pentru că au refuzat să plătească taxa de înscriere în a treia divizie, în valoare de 20.000 de lei. „CS Academica Recea nu se înscrie în Liga 3!

Azi s-a jucat cel mai important meci pentru CS Academica Recea din sezon. Politicul (PNL+ USR) vs. CS Academica Recea. Din păcate echipa noastră a pierdut și pleacă capul în fața politicului.

Ne-am câștigat dreptul de a evolua în Liga 3. Jucătorii, staful tehnic și alți voluntari de pe lângă echipă au transpirat pentru această performanță. 84% din locuitorii Comunei Recea doresc ca CS Academica Recea să evolueze sezonul următor în Liga 3.

Din păcate azi, fotbalul, a mai primit o palmă din partea politicului care nu ține cont de dorința oamenilor de rând, nu ține cont de viitorul copiilor. Din cauza divergențelor politice care nu au legătură cu interesul cetățenilor din Comuna Recea, pentru a doua oară în ultimii trei ani, Recea pierde o echipă de fotbal cu perspective de performanță. Menționăm că în urma ședinței de azi a Consiliului Local, membrii PLN+USR nu au fost de acord nici cu taxa de înscriere în Liga 3, în cuantum de 20.000 Lei. De azi punem lacăt pe Stadion, pe fotbal, pe viitorul copiilor… Mulțumim PLN+ USR”, a anunțat formația pregătită de Romulus Buia, pe contul oficial de Facebook.

Farul Constanța și-a retras și ea echipa secundă din Liga 3. Nu este prima dată când Gică Hagi apelează la această măsură. Antrenorul campioanei României a procedat la fel și în sezonul 2016-2017, când Viitorul Constanța (n.r actuala Farul Constanța) a câștigat titlul.

În aceste condiții, jucătorii care ar fi adunat minute la „satelitul” Farului vor intra în vederile „Regelui” pentru partidele din Superliga, Cupa României și cupele europene.

Vizualizări: 2,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: