Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se reunesc pentru noul sezon

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se reunesc la Târgu Jiu luni, 10 iulie, pentru a începe pregătirea noului sezon. Conducerea clubului a perfectat deja numeroase transferuri înainte de finalul sezonului trecut, în vară plecând de la echipă mai multe jucătoare cărora le-a expirat contractul cu gruparea gorjeană.

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a demarat pregătirea noului sezon cu mult timp înainte de vacanța de vară, asigurându-și serviciile mai multor jucătoare de valoare din Liga Florilor și prelungind și contractele unor jucătoare din lotul care a evoluat sezonul trecut. Și pentru că anul acesta CSM Târgu Jiu va juca în cupele europene transferurile făcute sunt de jucătoare cu experiență de prima ligă dar și europeană. 

Jucătoarele și staff-ul tehnic se vor reuni luni, 10 iulie, atunci când vor fi prezentate și noile achiziții din această vară. 

După ce s-a salvat de la retrogradare fără emoții în primul sezon de Liga Florilor, echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu a avut un final de sezon surprinzător, cu o calificare în Cupa EHF, din postura de finalistă a Cupei României. 

Fetele vor începe pregătirea cu gândul la cupele europene dar și la un sezon chiar mai bun decât primul din Liga Națională. 

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: