CS Vulturii Fărcășești aduce întăriri lotului pentru Cupa României!

Echipa câștigătoare a fazei județene a Cupei României, Vulturii Fărcășești, aduce întăriri în lot pentru a putea trece de faza regională a cupei. Formația gorjeană și-a aflat adversarele din faza regională a competiției unde va juca cu Voința Mașloc, câștigătoarea cupei din Timiș și CS Gloria Orașului Geoagiu, câștigătoarea din Hunedoara.

Înaintea primului meci din această fază gorjenii se antrenează intens, pe terenul de la Rovinari, acolo unde și-au mutat temporar „casa” până se vor finaliza lucrările la propriul stadion. 

Vulturii Fărcășești și-a anunțat deja fanii că nu va juca acasă și că a mai transferat un jucător. Este vorba de Adrian Voinescu, jucător care vine da la Liga 3, prezentat deja într-un mod profesionist pe pagina de facebook a clubului, una care arată chiar mai bine ca paginile unor cluburi din Liga 1. 

„De curând, clubul nostru a ajuns la un acord cu Voinescu Adrian, iar începând de astăzi acesta va îmbrăca tricoul echipei noastre. În vârstă de 22 de ani și măsurând 1.93 metri, Adrian evoluează pe postul de fundaș central. De-a lungul carierei sale, acesta a mai trecut pe la Rodez Aveyron Football (Franța), iar ultima dată a evoluat la CSO Filiași (L3), bifând minute chiar și în barajul pentru promovarea echipei filieșene în liga secundă. Mult succes, Adrian! Cât mai multe reușite în tricoul Vulturilor!”, i-au urat colegii de la noua echipă jucătorului recent transferat.

În ceea ce privește primul adversar pe care Vulturii îl întâlnesc în cupă miercuri, 12 iulie, de la ora 18:00, acesta va fi Voința Mașloc, formație care a încheiat pe locul cinci ediția trecută de campionat.

Vizualizări: 1,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: