Boala antrenorului Florin Bejinaru, în fază terminală. Mesaj emoționant al familiei!

Boala de care suferă antrenorul Florin Bejinaru s-a agravat după ce a părut că răspunde bine la tratamente. Familia antrenorului a postat un mesaj pe contul acestuia informând prietenii că îi pot transmite mesaje care să îi aducă liniște pe drumul care este fără de întoarcere.

Medicii au abandonat lupta în cazul antrenorului Florin Bejinaru și au permis familiei să îl aducă acasă de la clinica unde era tratat pentru o tumoare cerebrală care a recidivat în ultimul timp. Familia fostului fotbalist și antrenor de la Pandurii Târgu Jiu a transmis un mesaj pentru toți cei care l-au cunoscut și vor să îi transmită acestuia mesaje care să îi aducă bucurie.

Mesajul a fost postat pe contul antrenorului de sora acestuia care a anunțat că boala a recidivat și i-a afectat creierul. „Dragi prieteni, ieri, 7 iulie, fratele meu a fost adus acasă de la București pentru că tumoarea i-a recidivat și i-a invadat și emisfera dreaptă, fapt ce a determinat externarea lui pentru a-și găsi liniștea în familie.

Eu v-aș ruga dacă cineva dintre voi/dvs., ar dori să-i transmită vreun mesaj sau orice gând care ar putea să-i bucure sufletul ca să "plece liniștit", eu îi voi citi toate mesajele primite de la voi/dvs. 

Vă mulțumesc și... BUCURAȚI-VĂ DE PREZENT, FACEȚI CE VĂ FACE FERICIȚI, NU VĂ MAI ÎNGRIJORAȚI PENTRU TOATE NIMICURILE pentru că... după cum vedeți: viața se poate termina când ne așteptăm cel mai puțin!”, a fost mesajul transmis sâmbătă de Lavinia Bejinaru.

Florin Bejinaru s-a luptat pentru viața sa încă de la începutul acestui an când a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală și a fost operat de urgență într-un spital din București. Ulterior a fost nevoit să urmeze un tratament într-o clinică de specialitate fiind ajutat și de foștii colegi de la Pandurii sau prieteni care au organizat un meci caritabil la Târgu Jiu. Din păcate, se pare că eforturile medicilor nu au avut succes și doar o minune mai poate ajuta în acest caz.

Boala nemiloasă a venit odată cu intrarea în faliment a clubului Pandurii, veste care l-a afectat foarte mult pe fostul antrenor, unul dintre ultimii angajați ai clubului de tradiție al Gorjului. 

Vizualizări: 3,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: