Universitatea Craiova a încheiat pregătirea cu o victorie la ultimul amical din Bulgaria

Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire desfășurat în Bulgaria cu o victorie. Oltenii s-au impus în fața ocupantei locului al șaptelea în precedenta ediție de campionat, Slavia Praga. 

Formația pregătită de Eugen Neagoe s-a impus la limită, scor 3-2, după ce a fost condusă încă din minutul 22 al partidei. 

Koljic a restabilit egalitatea cu două minute înaintea pauzei, trimițând în plasă, din câțiva metri, mingea centrată de Borța. În minutul 51, Danciu și-a adus echipa în avantaj, la capătul unei faze create de Mitriță.

Bulgarii au mai punctat o dată, 17 minute mai târziu, ca Atanas Trică să închidă tabela cu o execuție imparabilă, de la 16 metri, în minutul 81. A fost cea de-a treia victorie înregistrată de olteni în cantonamentul din Bulgaria. Celelalte două meciuri s-au încheiat cu înfrângeri.

Cu Slavia Sofia au evoluat: Lazar – Vlădoiu (’33, Borţa), R. Silva, Badelj (’26, Mendy), Bancu – Crețu, Mateiu (’58, Căpăţînă) – Ivan (’73, Gaşpar), Danciu (’58, Roguljic), Mitriță (’87, Găină) – Koljic (’58, Trică).

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: