ACS Viitorul Târgu Jiu, cu 15 jucători de la echipa a doua în cantonament!

ACS Viitorul Târgu Jiu anunța la reunire un număr de 23 de jucători fără a preciza numele acestora, precizând doar că au fost promovați câțiva juniori de la echipa a doua. Nu se știe ce s-a întâmplat exact că dintre cei 24 enumerați că s-au deplasat în stagiul de pregătire din Serbia au plecat doar 15 dintre cei care au fost la reunire, și aceia cam toți de la echipa a doua.

Cu numeroase pagini de facebook cu numele clubului, inactive de ani de zile unele dintre ele, ACS Viitorul Târgu Jiu nu are încă un site oficial sau o pagină oficială, comunicând sporadic pe o altă rețea socială, nu se știe însă dacă oficial. Cert este că acolo a fost anunțat un lot de 23 de jucători care au plecat în Serbia, dar sunt enumerați 24, dintre care nouă sunt noutăți față de cei care s-au aflat la reunire. Cum nu au fost anunțate transferuri noi se presupune că aceștia sunt în probe.

„Aceștia sunt cei 23 de jucători care au efectuat deplasarea în Serbia”, este anunțul la care se face referire și unde sunt prezentați 24 de jucători, respectiv 15 dintre cei care au evoluat sezonul recent încheiat cu precădere la echipa a doua precum și nouă noutăți, mai bine zis opt și o revenire, dar cum nu s-a anunțat prelungirea contractului lui Acolaste, și acesta poate fi considerat în probe.

La capitolul portari sunt cei doi care au apărat constant la satelit, în Liga 3, Robert Geantă și Alex Krupenschi iar la jucători de câmp sunt anunțați, dintre cei care au jucat sezonul trecut la Liga 3, și doar sporadic pe la prima echipă: Raul Cojocaru, Alexandru Core, Alex Băican, Adrian Godja, Eduard Croitoru, Adelin Pîrcălabu, Denis Brînzan, Robert Dănescu, Răzvan Vulpe, Sebastian Chelariu, Vlad Buțurcă, Nicholas Geană și Alex Gîrbiță.

Toți aceștia apar în lotul echipei satelit în cronica de meci a celor de la liga2.ro de la meciul cu Jiul. „Sub comanda antrenorilor Constantin Andriucă și Cristian Priescu, cei care condus Viitorul 2, au evoluat: Robert Geantă (cpt) – Eduard Croitoru (Ovidiu Rasoveanu 46′, Răzvan Vespe 88′), Robert Dănescu, Valerii Stepanenko, Adrian Godja – Charles Acolatse (Vlad Buțurcă), Denis Brînzan (Sebastian Chelariu), Nicholas Geană – Alexandru Raicea, Răzvan Vulpe, Philippe Nsiah”, se arată în cronica respectivului meci de Liga 3.

Nu se știe ce s-a întâmplat cu restul până la 23 de jucători dintre cei anunțații că ar fi fost la reunire, cel mai probabil au plecat pentru că nu au mai dorit prelungirea contractelor. Nu mai apare în lot deși nu s-a anunțat plecarea sa, de exemplu, Ovidiu Rasoveanu, nepotul lui Marin Condescu, care a fost prezentat sezonul trecut la prima echipă deși a jucat constant la echipa satelit.

Dintre jucătorii prezentați ca fiind cu echipa în acest stagiu, sunt și câțiva care au evoluat la echipe de Liga 3 și 4 sau la cluburi de juniori, aceștia fiind în probe.

Între cei nouă care se pregătesc cu lotul fără a avea contract sunt în mare parte jucători străini: Onni Tiihnoen, Milan Basrak, Franck Tchassem, Charles Acolatse, Patrick Andreaș, Ianis Mihart, Dragoș Popa, Marian Cristea și David Savu, ultimul venit de la echipa CS Dinamo din Liga 4. Dintre cei nouă, Charles Acolaste a evoluat și sezonul trecut dar a fost anunțată în această vară plecarea sa, aceasta fiind de fapt o revenire.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: