Un fost jucător de la Pandurii a semnat cu ciprioții de la Nea Salamina

Fostul jucător al echipei Pandurii, Daniel Celea, junior crescut la Centrul de Juniori al clubului târgujian s-a înțeles cu Nea Salamina din Cipru. Celea a evoluat sezonul trecut în Liga 1, la Chindia, și semnase în urmă cu trei săptămâni cu Oțelul Galați, dar s-a înțeles cu conducerea clubului să rezilieze contractul.

Retrogradat cu Chindia Târgoviște, Daniel Celea nu a stat mult pe gânduri. A semnat cu Oțelul Galați, unde ar fi urmat să se bată pentru zona de play-off. Totuși, fundașul a plecat de la Dunăre după doar trei săptămâni. Spre furia lui Dorinel Munteanu: ”Foarte bine că a plecat”, a izbucnit antrenorul într-o reacție pentru iAM Sport.

În cele din urmă, Daniel Celea a ajuns la un acord cu Nea Salamina din Cipru. Olteanul este așteptat să treacă și controlul medical, iar ciprioții l-au anunțat deja pe site-ul clubului.

”Consiliul de Administrație al NEA SALAMINA FAMAGUSTA informează că a încheiat un acord de principiu cu fundașul central român Daniel Celea, în vârstă de 27 de ani.

Daniel purta din 2020 culorile AFC Chindia Târgoviște, unde a înregistrat 78 de apariții și 2 goluri.

Acesta este așteptat în Cipru în următoarele câteva zile pentru examinările medicale standard și, după finalizarea cu succes a acestora, contractul va fi activat. Îi urăm bun venit lui Daniel în marea familie a NEA SALAMINA FAMAGUSTA și îi dorim mult succes cu tricoul alb-roșu!”, au scris ciprioții.

Celea a precizat că a fost dorința lui să plece de la Galați și le mulțumește pentru înțelegere oficialilor clubului.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: