Eugen Neagoe, nemulțumit după cantonamentul din Bulgaria

La finalul stagiului de pregătire efectuat în Bulgaria, antrenorul  Eugen Neagoe și-a lăudat jucătorii pentru modul în care s-au comportat, dar a avut și nemulțumiri. Oltenii au revenit acasă din cantonamentul în care au susținut cinci meciuri amicale dintre care au câștigat trei. 

Neagoe s-a declarat nemulțumit de faptul că elevii săi nu au reușit să marcheze mai multe goluri în poarta Slaviei Sofia, precum și de cele două înfrângeri suferite în această perioadă de pregătire.

„A fost un antrenament reușit, chiar asta vorbeam și cu antrenorul lor. Sunt mulțumit pentru efortul mare pe care l-am făcut, cred că meritam să câștigăm, am avut multe situații de a marca, patru foarte, foarte mari. Asta îi și spuneam lui Elvir Koljic după ce l-am schimbat, că trebuia să marcheze trei goluri, nu doar unul. A avut ocazii.

Din păcate, am primit cele două goluri și nu trebuia să le primim, pentru că au fost greșeli făcute cu mare ușurință. Nu aș vrea să se mai repete așa ceva, dar singura explicație este că suntem după două săptămâni și un pic împreună, am avut antrenamente destul de intense. Sunt puțin obosiți băieții, dar sunt bucuros că nu am avut probleme de sănătate, nu s-au mai accidentat jucători. Singurul e Badelj, care a ieșit cu o problemă, sper să nu fie ceva de durată. În rest, am fost mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii în această perioadă. Sigur, cele două jocuri nu trebuia să le pierdem, pentru că niciodată nu sunt mulțumit când echipa nu câștigă, dar încă o dată, a fost o perioadă de pregătire, o perioadă destul de grea, pe care băieții au trecut-o cu brio”, a declarat tehnicianul Universității Craiova.

Vizualizări: 1,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: