Mario Găman, reconfirmat la Gilortul Cărbunești!

Conducerea clubului gorjean Gilortul Târgu Cărbunești a stabilit primele detalii pentru noul sezon. Pentru început au fost reconfirmați la echipă antrenorii Mario Găman și Boby Staicu care vor continua la Gilortul și în noul sezon.

Cuplul de antrenori gorjeni Mario Găman și Boby Staicu, va rămâne pe banca echipei Gilortul din Cărbunești și în noul sezon. Conducerea echipei de Liga 3 i-a reconfirmat pentru a pregăti în continuare Gilortul iar aceștia au semnat deja prelungirea contractelor.

„Conducerea clubului nostru a fost mulțumită de munca depusă de staff-ul tehnic al Gilortului în sezonul trecut și de clasarea pe podium și, prin urmare, i-a ofertat pe Mario Găman și Boby Staicu să continue la Gilortul. Cei doi tehnicienii și-au dat acordul pentru a antrena în continuare la Cărbunești și și-au prelungit contractele cu Gilortul”, a anunțat conducerea clubului Gilortul.

În ceea ce privește pregătirea noului sezon, aceasta va începe la finalul lunii iulie, până atunci urmând să fie perfectate o serie de transferuri de jucători.

Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: