Neagoe crede că s-au făcut transferuri tari la Universitatea Craiova!

Oltenii de la Universitatea nu au excelat la transferuri în această vară. Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova consideră totuși că s-au făcut trei transferuri care vor ajuta echipa din Bănie să se lupte la titlu.

Universitatea Craiova a fost criticată în ultima perioadă pentru că nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în această vară. Totuși antrenorul Eugen Neagoe este încrezător că poate da lovitura în sezonul 2023-2024 cu jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Chiar dacă la Universitatea Craiova a venit un singur jucător, iar alți șapte au plecat, Eugen Neagoe susține că trupa lui Mihai Rotaru a făcut trei transferuri: Alex Mitriță, Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram, ultimii doi revenind după ce au fost accidentați.

„Am adus deja doi jucători și suntem aproape și de-al treilea. (Ați mai adus alții?) Da! Te-ai referit la Mitriță și mai e unul, Nicușor Bancu, care pentru mine este un jucător nou. Este ca și cum am fi adus un jucător nou. Cel de-al treilea care a evoluat foarte puțin este Baiaram. Din punctul meu de vedere, sunt ca și jucătorii nou-sosiți și sper ca ei să fie într-o formă bună încă de la începutul campionatului. Întotdeauna îți dorești ca lotul să fie mai bun și mai puternic. Nu ascund acest lucru. Deocamdată, acesta este lotul nostru. 

Nu-i avem pe cei 3, chiar 4 care au fost la echipa națională de tineret. Câmpanu a revenit și este cu noi, iar cei 3 au primit câteva zile libere. Mă refer aici la Screciu, Markovic și Ișfan, care vor reveni de săptămâna viitoare. Orice antrenor din lume își dorește ca lotul să fie cât mai puternic. Cum v-am spus, cu cei trei, lotul Universității este cam acesta. Dar pe parcurs, dacă vom hotărî că mai trebuie să aducem 1-2 jucători, o vom face”, a spus Eugen Neagoe pentru gsp.ro.

La formația din Bănie a fost adus doar Alexandru Mitriță în această vară, în timp ce Florin Borța (24 de ani/ Petrolul Ploiești), Ionuț Mitran (21 de ani/ CSM Slatina), Atanas Trică (18 ani/ CSA Steaua) și Marian Danciu (21 de ani/ CSM Slatina) au revenit la echipă după ce în sezonul trecut au fost împrumutați.

Vizualizări: 3,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: