FCU Craiova și FCSB, adversare la Târgu Jiu dar dorm la același hotel!

Atât FCU Craiova, echipa gazdă la meciul de duminică de la Târgu Jiu, cât și adversara lor, FCSB, vor fi cazate la același hotel din Târgu Jiu. Conform gsp.ro, atât craiovenii cât și și bucureștenii și-au făcut rezervări în același hotel, variantele de cazare nefiind prea multe în orașul lui Brâncuși pentru o echipă de fotbal din Liga 1!

Derby-ul din prima etapă a noului campionat va fi meciul dintre FCU Craiova și FCSB care se va disputa duminică seara, însă confruntarea nu va avea loc în Craiova, ci la Târgu Jiu. În Bănie, din cauza unor festivaluri, găzduite chiar pe stadion, suprafața de joc a fost înlocuită și e nevoie de timp pentru a se reface, oltenii alegând soluția cea mai la îndemână, stadionul din Târgu Jiu pe care au jucat aproape an de an cu astfel de ocazii sau când nu aveau voie pe stadionul din Craiova. 

„Noul loc de disputare a meciului le-a produs însă celor două echipe dificultăți în organizarea deplasării. Mai exact, în alegerea locului în care echipa să se cazeze pentru cele două nopți, cea dinainte de meci și cea de după, mai ales că întâlnirea se va termina spre miezul nopții. Știind de mai multă vreme unde anume urma să plece din Craiova pentru acest joc, FCU a ales singurul hotel de top din Târgu Jiu, unul de 4 stele, cu o notă de peste 9 pe booking.com. FCSB n-a mai avut alternativă și a avut de ales fie între un stabiliment în afara orașului, fie în același hotel cu adversarii, ceea ce nu s-a întâmplat aproape niciodată, ca două formații care urmează să joace în meci direct să stea în același hotel”, scriu cei de la gsp.ro. 

Până la urmă, s-a preferat această variantă, astfel că oltenii vor avea închiriat aproape un etaj întreg, iar la alt etaj vor locui cei de la FCSB.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: