Mișcări de trupe la echipele de Liga 3 din Gorj. Golgheterul Gilortului merge la Turceni!

Golgheterul echipei Gilortul Târgu Cărbunești se desparte de echipa pentru care a evoluat sezonul trecut. Ionuț Gîlcescu a ales să evolueze în sezonul viitor tot în Liga 3, dar la nou promovata Știința Turceni.

Se apropie startul pregătirilor la echipele din Liga 3 și încep mișcările de trupe la formațiile gorjene din acest eșalon. Gilortul Cărbunești a anunțat deja că a prelungit contractele antrenorilor și că este în tratative pentru anumite transferuri în timp ce o serie de jucători nu vor mai continua la echipa pregătită de Mario Găman. La nou promovata Știința Turceni nu s-a anunțat public încă nimic cu privire la staff sau lot dar sunt semne că se lucrează la conturarea unui lot de Liga 3, acolo urmând să ajungă golgheterul Gilortului, Ionuț Gîlcescu, după cum au anunțat gorjenii de la Cărbunești. 

„Ionuț Gâlcescu, principalul marcator al echipei noastre în sezonul 2022-2023, a lăsat Gilortul pentru Știința Turceni. Chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani, atacantul Gilortului a decis că are nevoie de o nouă provocare, iar din sezonul viitor va evolua pentru trupa pregătită de Viorel Cojocaru. Mulțumim pentru tot ce ai făcut la Gilortul, Ionuț Gîlcescu! La mulți ani și succes la noua echipă!”, au scris cei de la Gilortul pe pagina clubului, acolo unde au comunicat și alte plecări din lotul care a evoluat sezonul trecut.

Denis Bucur, Angel Ciutică, Ion Dogaru și Ionuț Gîlcescu s-au despărțit până în prezent de Gilortul. Între timp conducerea clubului s-a înțeles deja cu doi jucători, iar aceștia urmează să semneze contractele în zilele următoare. Pe lângă aceștia, staff-ul Gilortului își mai dorește încă 3-4 jucători.

În ceea ce privește cea de-a treia echipă din Liga 3, ACS Viitorul 2, nu s-a comunicat nimic referitor la staff, reunire sau lot. La finalul sezonului trecut lotul echipei a doua a fost condus de antrenorul Călin Cojocaru, cel care a convocat jucătorii echipei satelit la prima echipă la reunirea din această vară, în condițiile în care, numai în acest an au plecat de la ACS Viitorul, formația care evolua în Liga 2, nu mai puțin de 18 jucători. În aceste condiții, majoritatea celor care au evoluat la satelit au fost luați la prima echipă, mergând în cantonament cu lotul.

Vizualizări: 1,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: