Macerat de ceapă în vin alb, elixir pentru curăţirea venelor şi arterelor

Arterele sunt încărcate cu reziduuri din cauza alimentației dezechilibrate. Următoarea reţetă curăță sistemul vascular - vene şi artere, restabileşte pe cale naturală tensiunea arterială, eliminând ateroscleroza, adică îngroşarea şi rigidizarea pereţilor arteriali.

Ingrediente: 1 litru de vin alb, natural; 4-5 cepe roşii (aproximativ 500 g) tocate mărunt; 250 g rădăcină de pătrunjel; 2 legături de frunze de pătrunjel; 150 ml. miere.

Mod de preparare: Cepele roşii spălate şi tocate mărunt se adaugă într-un recipient de sticlă. Peste ele se toarnă vinul alb natural. Separat, se pune la fiert rădăcina de pătrunjel – spălată, curăţată şi mărunţită – împreună cu frunzele de pătrunjel tocate. Apa trebuie să acopere cu un deget rădăcina şi frunzele de pătrunjel. Se lasă totul să fiarbă până când lichidul scade 30-50%. După ce s-a răcit, se strecoară. În continuare, maceratul de ceapă în vin alb se amestecă cu lichidul strecurat (obţinut anterior, din rădăcină şi frunze de pătrunjel) şi se adaugă 150 ml. miere.

Recipientul se închide ermetic, iar conţinutul se lasă la macerat pentru cel puţin 7 zile, agitându-se periodic. După 1 săptămână, preparatul se strecoară.

Mod de administrare:  Se consumă 1 lingură de macerat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale, până la terminarea întregii cantităţi.

SFAT: Pentru curăţirea venelor şi arterelor, alcalinizaţi-vă hrana cu legume, fructe, argilă. Consumați din belşug lichide, ceaiuri din plante, sucuri de legume proaspăt stoarse, apă de izvor, apă de legume. Urmând aceste sfaturi, sângele se subţiază, depunerile de pe artere se desprind, iar pereţii vaselor devin elastici şi flexibili.

Vizualizări: 10,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: