Victorie pentru Vulturii Fărcășești în primul meci din cupă!

Vulturii Fărcășești s-a impus în primul meci din faza regională a Cupei României, din regiunea 4. Gorjenii au învins cu scorul de 2-1 câștigătoarea cupei din Timiș, Voința Mașloc, în meciul disputat miercuri seară la Rovinari.

Vulturii Fărcășești a reușit o victorie importantă în cel mai dificil meci din cele două pe care le susține în faza regională a Cupei României. 

Pe terenul de la Rovinari, folosit pe perioada meciurilor din cupă pentru că la terenul propriu se execută unele lucrări de renovare, jucătorii gorjeni s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1, în meciul cu Voința Mașloc. 

În final gazdele au reușit să se impună și cu ajutorul suportului spectatorilor din tribune, cu scorul de 2-1, ambele goluri fiind reușite de Ionuț Berescu. 

Astfel, echipa din Fărcășești e cu un pas mai aproape de calificarea în faza următoare, având acum de disputat în weekend cel de-al doilea meci din Regiunea 4, cel cu hunedorenii de la Gloria Orașului Geoagiu. 

Astfel, pe 15 iulie, de la aceeași oră 18:00, reprezentanta Gorjului în Cupa României se va deplasa la Hunedoara pentru meciul cu echipa din Geoagiu.

Galerie foto


Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: