Vulturii Fărcășești joacă în Hunedoara calificarea în finala regiunii!

Vulturii Fărcășești a plecat spre Hunedoara, unde gorjenii susțin al doilea meci al Regiunii 4, cel cu Gloria orașului Geoagiu. La mijlocul săptămânii, formația gorjeană s-a impus cu scorul de 2-1 în primul meci, cel cu Voința Mașloc. 

Calificată în faza regională a Cupei României, echipa Vulturii Fărcășești a învins, miercuri, pe teren propriu formația Voința Mașloc din Timiș, scorul partidei fiind 2-1.

Acum gorjenii s-au deplasat în județul Hunedoara, unde vor juca sâmbătă seara cu Gloria Orașului Geoagiu. „Cu această victorie, în fața unui adversar foarte dificil, ne aflăm cu un pas mai aproape de faza următoare a Cupei României. Dar până atunci mai avem de trecut un hop. Sâmbătă, formația noastră se va deplasa la Geoagiu, unde urmează să întâlnească formația locală, Gloria Geoagiu. Evident, mergem cu gânduri mari, mergem să facem un meci cel puțin la fel de bun, iar la final să ne putem bucura de ceea ce am reușit”, au anunțat cei de la Fărcășești înaintea acestui al doilea meci din faza regională a competiției.

Antrenorul Daniel Bălașa a declarat că echipa sa vrea să facă o figură frumoasă și la Geoagiu: „Mergem încrezători spre meciul de la Hunedoara, unde vrem să facem o figură la fel de frumoasă”.

Meciul cu Gloria Geoagiu se dispută sâmbătă seara, cu începere de la ora 18:00.

Adversarul se anunță unul puternic, hunedorenii fiind câștigători ai cupei și campionatului județean în Hunedoara. Gazdele gorjenilor și-au trimis reprezentanți și la meciul de la Rovinari.

Dacă trec și de acest meci, gorjenii vor să meargă cât mai departe în Cupa României și să aducă echipe cât mai bune în Gorj. 

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: