Ce „Vulturi” are Gorjul la Fărcășești!

Îndreptățiți să laude echipa după victoria din primul meci al fazei regionale a Cupei României, cei de la Vulturii Fărcășești au prins aripi după meciul cu Voința Mașloc. Păcat că responsabilii clubului nu s-au gândit ceva mai devreme să investească în echipă și să poată juca din toamnă în Liga 3.

„Ce echipă avem!” constată cei de la Fărcășești după ce au disputat prima partidă din cadrul fazei regionale a Cupei României. Văzând acum jocul Vulturilor, gorjenii se pot fi mândri de ei, mai ales că au reușit o victorie în condiții nu tocmai normale. S-a jucat la aproximativ 40 de grade, și nici măcar pe propriul teren, dar la Rovinari fotbaliștii s-au simțit ca acasă.

În meciul de deschidere a Grupei I a Regiunii 4 adversarul gorjenilor nu a fost unul comod, știut fiind că acest campionat din Timiș e printre cele mai puternice din țară. S-a și văzut că cei de la Voința au venit cu gândul la victorie și au deschis rapid scorul, după doar 3 minute de joc.

Echipa gazdă a reușit însă, până la pauză, să restabilească egalitatea după un gol spectaculos al lui Ionuț Berescu. În cea de-a doua repriză, una mult mai disputată decât primele 45 de minute, cu ocazii de ambele părți, Vulturii a mai punctat din nou, prin același Ionuț Berescu care a stabilit scorul final al partidei.

„Ținem să menționăm și să remarcăm totodată, faptul că până în acest moment, nicio formație din Gorj nu a reușit să surclaseze vreo echipă din Timiș, cel puțin la acest nivel. Pe această cale ținem să transmitem mulțumiri și sincere aprecieri tuturor celor prezenți ieri la stadionul din Rovinari. Atât suporterilor noștri din Fărcășești ce au ținut să ne fie aproape, cât și comunității din orașul Rovinari, prezentă în număr mare la stadion, peste 400 de persoane fiind ieri alături de băieții noștri”, au mai scris cei de la Fărcășești pe pagina echipei, unde au postat o cronică profesionistă și au mulțumit tuturor celor implicați în susținerea echipei: „Ținem să le mulțumim celor ce au fost prezenți la meciul nostru de ieri, mai exact reprezentanților AJF Gorj. Cu siguranță că sprijinul vostru și solidaritatea cu noi și implicit cu sportul gorjean a reprezentat un lucru mai mult decât important. Pe această cale, dorim să mai facem un anunț. Anunț îndreptat atât către suporterii noștri, cât și pentru comunitatea gorjeană. Ne dorim să facem o figură frumoasă în cadrul acestei competiții și să nu vă dezamăgim! Aveți încredere în noi! Vom lupta până în ultimul minut. Pentru noi, pentru Gorj, pentru Oltenia!”

Vulturii Fărcășești: D. Popescu (GK) - D. Miroiu, G. Oiță (C), A. Constantin, G. Tudoran - A. Voinescu - H. Peia, L. Roman, G. Preoteasa, C. Șelaru - I. Berescu

Au mai intrat pe parcurs: A. Negrea, L. Borhot, E. Frățilescu, A. Catană.

Galerie foto


Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: