Oltenia Craiova, noua echipă care apare în Liga 1 ar putea juca la Târgu Jiu!

Finanțatorul celor de la FCU Craiova vrea să facă o nouă echipă, cu un alt nume, care să joace în Liga 1 în locul actualei echipe. Sunt surse care susțin că noua echipă ar urma să joace pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Forțat de decizia judecătorilor, Adrian Mititelu ia o decizie istorică și schimbă numele clubului FC U Craiova.

După ce instanța a decis ca palmaresul să revină până în 1991 la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, oltenii vor apela la o rebranduire.

„Probabil vom fi nevoiți să schimbăm numele. Va dura cel puțin 6-7 luni. Va fi un nume mai craiovenizat decât orice alt nume. Craiova nu va lipsi din nume. Sunt mai multe variante și va fi un nume care să ne reprezinte, cine am fost, cine suntem și cine vom fi.

Cine e mai oltean și mai craiovean ca mine? Se poate pune Rotaru cu mine: Toată lumea știe că a fost un stelist! Eu m-am născut cu echipa asta, mi-am dat viața și voi muri cu ea, chiar dacă voi schimba numele.

Tocmai acum să renunț? Niciodată! Am făcut și pușcărie pentru echipa asta. Față de Rotaru suntem mai bine, pentru că el a închiriat de la Badea. Palmaresul nu îl ții într-un geamantan și îl dai. Că l-ar cumpăra arabii și aia a fost. Badea poate să îi dea numele în folosință”, a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Oltenia Craiova este numele agreat de patronul oltenilor care spune că mai are și alte variante.

„Da, este una dintre variante. Ce să fac acum? Trebuie să avem bărbăție, să recunoaștem situația și să ne vedem de drumul nostru. Toată ziua să umblu cu acronime, cu fel și fel de nume din astea care să fenteze. Au câștigat, Clubul Sportiv de drept public are dreptul asupra brandului Universitatea Craiova și a derivatelor.  Oltenia Craiova ar fi o variantă destul de bună, e un nume frumos, un nume care ne reprezintă și care nu ar fi deloc urât. Mi se pare un nume care ni se potrivește și care ne-ar face cinste. Dar acum să vedem, mai sunt alte două-trei nume asemănătoare. Avem numele deja înregistrate, și la OSIM, și la Registrul Comerțului, deci nu avem probleme de genul ăsta.

Nu există alte entități pe care să le afecteze. Nimeni nu poate să fie proprietar pe numele Oltenia sau Craiova”, a spus Adrian Mititelu.

Vizualizări: 2,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: