Fostul pandur Habet a semnat cu Gilortul Cărbunești

La Gilortul Cărbunești se fac pregătiri pentru noul sezon și a demarat campania de transferuri. Gorjenii au anunțat transferul fostului jucător de la Pandurii, Marian Habet, care a semnat un contract pentru următoarele două sezoane. 

După ce s-au despărțit de o serie de jucători, plecările fiind anunțate oficial în cursul săptămânii trecute, conducătorii celor de la Gilortul au demarat deja campania de achiziții și vor să completeze lotul până la reunirea de la finalul acestei luni. 

Astfel, un prim transfer perfectat este cel al fostului pandur Marian Habet, care a semnat deja contractul cu gruparea din Cărbunești. „Gilortul a realizat primul transfer al sezonului. Costel-Marian Habet a semnat un contract cu Gilortul valabil pentru următoarele două sezoane. Marian Habet este din Rovinari, are 22 de ani și 1,80 înălțime. În cariera de jucător profesionist a jucat pentru FC Botoșani, Ceahlăul Piatra Neamț, Pandurii Târgu Jiu și Flacăra Horezu. Bine ai venit, Marian Habet!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Gilortul. 

Anterior clubul a anuțat și despărțirea de golgheterul Ionuț Gîlcescu, plecat la o altă formație gorjeană de Liga 3, Știința Turceni. 

Și Denis Bucur, Angel Ciutică și Ion Dogaru se află pe lista celor care au plecat de la Cărbunești unde achizițiile și transferurile vor continua, staff-ul Gilortului anunțând deja că își mai dorește încă 3-4 jucători.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: