Vulturii Fărcășești, resemnați după eșecul de la Geoagiu!

Vulturii Fărcășești s-a resemnat după eșecul de la Geoagiu din faza regională a Cupei României. Ultimul meci din grupă, cel dinte Voința Mașloc și Gloria Geoagiu va decide formația care merge mai departe în competiție. 

Echipa din Fărcășești a fost învinsă în cel de-al doilea meci din grupă, scor 0-3, la Geogiu și  nu mai are șanse de a se califica în finala Regiunii 4. 

„Părăsim Cupa României după meciul de la Geoagiu. Începem prin a-i felicita pe cei de la FC GLORIA GEOAGIU pentru jocul prestat ieri și să le urăm mult succes la Timiș!  Am plecat cu ambiții mari pe teritoriul hunedorenilor și ne așteptam la un meci mare, un meci după care să ne putem bucura, așa cum am făcut-o și după partida cu formația din Timiș. ...  Astfel, echipa noastră pierde cu 3-0 în fața celor de la Geoagiu. A fost un meci slab, un meci în care nu am demonstrat nimic, iar posesia în rândul echipei noastre nu a sărit de 35% probabil. Chiar și așa, mergem înainte! Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat! Ne cerem scuze în fața celor cărora au avut încredere în noi, iar prin rezultatul de ieri i-am dezamăgit! Vă promitem că la anul vom reveni mai puternici, echipa noastră căpătând anul acesta un plus de experiență!”, a fost mesajul gorjenilor după acest meci pierdut.

În primul meci echipa gorjeană a trecut de Voința Mașloc din Timiș cu scorul de 2-1. Bănățenii au în continuare șanse de calificare pentru că vor juca acasă cu Gloria Geogiu, miercuri, 19 iulie. 

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: