Gilortul Târgu Cărbunești a devansat data reunirii

Gilortul Cărbunești a anunțat că se va reuni miercuri la Stadionul Cristinel Răducan din localitate. Inițial reunirea fusese anunțată la începutul săptămânii viitoare dar echipa tehnică s-a grăbit și a devansat reluarea pregătirii.

Stabilită inițial pentru data de 24 iulie, reunirea lotului celor de la Gilortul pentru pregătirea sezonului 2023-2024 va avea loc până la urmă miercuri, 19 iulie, ora 10:00, la Stadionul Cristinel Răducan. 

Clubul gorjean a anunțat luni devansarea reunirii, după ce anterior mai făcuse publice prelungirea contractelor antrenorilor Mario Găman și Bobi Staicu și transferul jucătorului Marian Habet.

„Gilortul va avea la reunire 4 absențe față de sezonul trecut, în schimb vor fi prezente 7-8 nume noi care vor face pregătirea în perioada precompetițională sub comanda lui Mario Găman și Boby Staicu. Numeroasele mutări din lot l-au determinat pe Mario Găman să sune adunarea cu 5 zile mai devreme”, au explicat cei de la Gilortul devansarea datei reunirii lotului.

Cel mai probabil, în această săptămână un alt jucător va semna contractul cu Gilortul, urmând ca până la finalul pregătirii Mario Găman să decidă cine se va mai alătura Gilortului, în funcție de randamentul jucătorilor și nevoile clubului, au mai precizat gorjenii pe pagina oficială.

Seria meciurilor de pregătire a rămas nemodificată, Gilortul  urmând să înfrunte Viitorul Dăești (29 iulie), Știința Turceni (5 august), Cozia Călimănești (12 august) și Viitorul Șimian (19 august).

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: