Au rămas fără antrenor după eșecul din Cupa României!

Vulturii Fărcășești a anunțat luni despărțirea de fostul antrenor. După ce a ratat calificarea în finala fazei regionale a Cupei României, antrenorul Daniel Bălașa a ales să plece de la formația gorjeană.

Eșecul din ultimul meci din Cupa României al celor de la Viitorul Fărcășești a dus la despărțirea formației gorjene de antrenorul Daniel Bălașa.

Clubul a anunțat luni despărțirea, pe pagina oficială, explicând că s-a ajuns la un acord de încetare a contractului și i-a mulțumit acestuia pentru activitate. 

„Vulturii Fărcășești și Daniel Bălașa au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Pe această cale ținem să îi mulțumim lui Daniel pentru toată activitatea depusă în cadrul clubului și să îi urăm mult succes în viitoarele provocări!”, au scris cei de la Vulturii Fărcășești pe pagina oficială. 

Cu Daniel Bălașa pe bancă Vulturii Fărcășești s-a calificat în faza regională a cupei și a reușit un meci bun în primul meci, cel cu Voința Mașloc. Din păcate, gorjenii au pierdut al doilea meci de la Geoagiu, fiind învinși de o manieră categorică deși conducerea clubului perfectase numeroase transferuri pentru a întări lotul. 

Chiar dacă părăsește competiția înainte de finala regiunii, Vulturii Fărcășești a făcut o figură frumoasă în cupa județeană, dar și în campionat unde s-a clasat pe locul doi în ultimul sezon. 

Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: