Continuă coșmarul accidentărilor pentru Koljic, s-a rupt la încălzire!

Înaintea meciului Dinamo – Universitatea Craiova, scor  0-2, un jucător al oltenilor a avut probleme medicale. Pentru Elvir Koljic continuă coșmarul accidentărilor din sezoanele trecute după ce s-a accidentat la încălzire.

Universitatea Craiova s-a impus contra nou-promovatei Dinamo, scor 2-0, în meciul disputat pe „Arcul de Triumf” în prima etapă a Ligii 1, meci în care Koljic nu a putut juca. Eugen Neagoe voia să-l introducă pe Elvir Koljic la pauza meciului, însă vârful bosniac s-a accidentat la încălzire.

Bosniacul s-a lovit la încălzire și nu a mai apucat să intre pe teren în meciul cu Dinamo. Neagoe, antrenorul Universității Craiova, a fost nevoit să înceapă partida cu Atanas Trică pentru a respecta regula U21. Totuși, după ce a jucat 45 de minute, nepotul regretatului Ilie Balaci nu a impresionat, iar tehnicianul oltenilor ar fi vrut să-l schimbe cu Elvir Koljic, însă bosniacul s-a lovit la încălzire. Atacantul grupării din Bănie ar fi suferit, de fapt, o accidentare musculară.

„Elvir are o problemă la genunchi. Am vrut să-l introduc la pauză. Acum s-a întâmplat, nu a lipsit la niciun antrenament. Îmi pare foarte rău, sper să nu fie ceva grav. A simțit o durere destul de mare”, a spus Neagoe, după meci.

Universitatea Craiova s-a impus fără probleme pe Arcul de Triumf, iar Andrei Ivan și Jovan Markovic au fost cei care au marcat cele două goluri ale meciului.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: