Le-au dat țeapă! CSM Slatina s-a deplasat la Târgu Jiu dar nu a mai jucat

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a mai jucat miercuri meciul amical cu CSM Slatina, programat de la ora 11:00. Gazdele au invocat probleme organizatorice, conform comunicatului celor de la Slatina, iar echipa de Liga 2 CSM Slatina, care ajunsese la Târgu Jiu, a fost nevoită să plece acasă. 

Deși au făcut deplasarea la Târgu Jiu, jucătorii echipei CSM Slatina nu au mai susţinut jocul  amical cu ACS Viitorul Târgu Jiu, programat la Târgu Jiu, miercuri, 19 iulie, de la ora 11:00. 

Slătinenii au anunțat că "au cam luat țeapă" din cauza unor probleme organizatorice ale gorjenilor și au făcut cale-ntoarsă fără să mai joace deși se puteau găsi alte soluții pentru a se juca pe alte terenuri din zonă, precum Rovinari sau Bumbești Jiu. Sau poate Bustuchin, acolo unde majoritatea jucătorilor care evoluează acum la ACS Viitorul cunosc bine terenul, pentru că acolo au jucat, cu echipa satelit.. 

„Problemele organizatorice”, invocate de gazde, au fost, se pare, de ordin financiar. Conform unei hotărâri de Consiliu Local, pentru a juca un meci amical sau oficial pe terenul de joc din Stadionul Municipal, o echipă trebuie să achite o taxă de închiriere de 10.000 de lei, taxă care nu ar fi fost achitată de formația gazdă. 

Cei de la ACS Viitorul aveau oricum mereu datorii și la meciurile oficiale disputate pe stadion, cei de la primărie fiind nevoiți la finalul sezonului trecut să îi someze să plătească dacă vor să mai joace pe stadion. Probleme similare au fost, conform unor surse, și cu terenul de antrenament, terenul 3 din baza sportivă, pentru care, de asemenea, ACS Viitorul ar trebui să plătească o taxă de închiriere, pe care, de multe ori, a evitat să o plătească și a apelat la bunăvoința unor persoane din Primăria Târgu Jiu să se poată antrena acolo. 

Resemnați cu tratamentul aplicat de echipa gazdă, cei de la Slatina au plecat din nou la drum pe caniculă, și, probabil că nu vor mai veni prea curând la Târgu Jiu, decât în campionat.  Următorul adversar al slătinenilor este FC Argeş. ”Echipa noastră nu a mai susţinut jocul de pregătire cu Viitorul Târgu Jiu, programat, în deplasare, de la ora 11.00, deși a ajuns la faţa locului. Din cauza unor probleme organizatorice, partida nu s-a putut disputa. 

Echipa noastră va primi sâmbătă, 22 iulie, de la ora 11.00, vizita celor de la FC Argeş, într-un joc de pregătire programat pe Stadionul 1 Mai”, a transmis oficial CSM Slatina.

Ar mai trebui spus că astfel de incidente la meciurile amicale, chiar și din Liga 2 sau 3, sunt foarte rare și țin de seriozitatea unui club, de regulă cel organizator, mai ales dacă oaspeții s-au prezentat la teren.

Vizualizări: 1,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: