CSM Târgu Jiu, repartizată în Conferința A la baschet! 

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu și-au aflat adversarii din prima parte a campionatului 2023-2024 din Liga Națională de Baschet Masculin. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Conferința A, din care face parte și echipa campioană, U BT Cluj Napoca, dar și Rapid București, Dinamo București sau SCM Timișoara. 

Tragerea la sorți a meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin, dar și a meciurilor din Cupa României, va avea loc pe 29 iulie, la Pitești. Sezonul competițional 2023-2024 va debuta cu meciurile din Cupa României, prima fază fiind programată pe 15-17 septembrie. Liga Națională va demara pe 23 septembrie, atunci când este programată prima etapă.

În timp ce oficialii lucrează pentru a definitiva lotul de jucători cu care CSM Târgu Jiu va aborda stagiunea 2023-2024 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, echipa și-a aflat adversarii din prima fază a sezonului regulat. În funcție de locurile ocupate în ediția precedentă de campionat, la care se adaugă și formațiile nou-promovate, cele 18 echipe, care vor evolua în nouă stagiune din LNBM, au fost împărțite în două conferințe de câte 9 echipe. În Conferința A au fost trimise echipele care s-au clasat pe locurile: 1, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 16 și locul 1 din Liga 1, iar în Conferința B: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 14, 15 și locul 2 din Liga 1. Componența grupelor pentru prima fază a sezonului regulat arată astfel: 

Conferința A: U-BT Cluj-Napoca, Rapid București, CSO Voluntari, SCM Timișoara, Dinamo București, CSM Târgu Jiu, CSM Galați, Laguna București și Corona Brașov.

Conferința B: CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, CSM Constanța, CSM Târgu Mureș, CSM Petrolul Ploiești, CSM Focșani și CS Vâlcea 1924.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu se vor reuni pe data de 7 august.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: