Convocare la naționala de handbal a României, de la CSM Târgu Jiu! 

Evoluțiile bune de la echipa de club ale jucătoarei Angela Pușcaș au dus la convocarea acesteia la echipa națională a României. Pușcaș a fost din nou convocată la echipa națională după ce a ratat precedenta prezență la națională din cauza unei accidentări. 

Angela Pușcaș va face parte din naționala de senioare a României care va susține joi, 27 iulie și sâmbătă, 29 iulie, două jocuri amicale în compania selecționatei similare a Spaniei. 

Jucătoare de la echipa din Târgu Jiu a ratat debutul sub tricolor la precedenta convocare ea fiind chemată la națională de antrenorul Florin Pera și la începutul acestui an. Pușcaș a participat în perioada 26 februarie-4 martie la un stagiu de pregătire cu prima reprezentativă. Acțiunea de la vremea respectivă s-a încheiat cu două meciuri amicale, pe 3-4 martie, contra Ucrainei. Chiar înainte de primul meci, Angela Pușcaș s-a accidentat și a ratat șansa de a evolua atunci în tricoul naționalei. 

„Angela Pușcaș, o jucătoare care a impresionat sezonul trecut la CSM Târgu Jiu, a trecut peste momentul accidentării și a revenit în forță. Jucătoare polivalentă, care poate evolua oriunde la linia de 9 metri, iar în anumite situații chiar și pivot, a contribuit decisiv la menținerea pe prima scenă a handbalului românesc a grupării din Târgu Jiu. Pușcaș a fost principala marcatoare din Cupa României, acolo unde CSM Târgu Jiu a ajuns în finală și și-a câștigat dreptul de a evolua, în premieră, în cupele europene. Evoluțiile din Liga Florilor și din Cupa României l-au convins pe antrenorul Florin Pera că Angela Pușcaș merită să fie convocată la echipa națională a României”, anunță csmtargujiu.ro în comunicatul oficial transmis cu ocazia acestui eveniment.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: