Mesaj pentru absolvenții unei școli din Târgu Jiu: Suntem mândri de performanțele fiecăruia!

Rezultatele bune obținute de elevii din județul Gorj la Evaluarea Națională nu au trecut neobservate. Notele, în special cele de top, au reprezentat o bucurie atât pentru copii și părinți, cât și pentru dascălii care i-au pregătit în anii de școală. 

Reprezentanții Școlii Gimnaziale "Constantin Brâncuși" din municipiul Târgu Jiu au transmis chiar un mesaj plin de mândrie și recunoștiință.

„Elevii Școlii Gimnaziale "Constantin Brâncuși" au demonstrat că deviza "Învățăm pentru noi, învățăm pentru viitor" le-a ghidat pașii spre rezultate de excepție la examenul de Evaluare Națională, fiind un adevărat exemplu de perseverență, determinare, iar munca asiduă și ambiția și-au spus cuvântul.

Elevii noștri, al căror zbor a început deja, au obținut la limba și literatura română 24 de note între 9,00 și 9,95, iar la matematică, un 10 și 11 note între 9,00-9,60.

Rezultatele acestor copii minunați sunt dovada unui act educațional performant, situând școala în topul celor mai bune rezultate la nivel județean și nu numai, confirmând că profesionalismul și dăruirea deschid drumuri, luminează minți, formează caractere și dau aripi unor copii dornici a-și găsi calea.

Suntem mândri de performanțele fiecăruia și onorați că am contribuit la devenirea voastră!

Felicitări, dragii noștri viitori liceeni, mereu gimnaziști brâncușieni!”, este mesajul transmis de reprezentanții unității școlare.

Promovabilitate din județul Gorj a fost de 75,37%. Cea mai mare medie a fost de 9,95. Șase elevi de clasa a opta au obținut-o. În acest an, niciun elev nu a reușit să obțină 10 pe linie. Sunt însă primele rezultate. Cele finale, după contestații, se vor afișa săptămâna viitoare.

Vizualizări: 1,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: