Ce mașină de peste 100 000 de euro conduce Mitriță prin Craiova!

Vedeta Universității Craiova nu se bucură numai de aprecierea suporterilor de fotbal ci si de cea a amatorilor de cai putere. Mașina pe care o conduce Alex Mitriță este unicat în Oltenia și are și culoarea formației la care acesta a ales să joace deși avea oferte mai bine plătite.

Alex Mitriță face spectacol atât pe teren, cât și în afara lui, pe străzile din Craiova unde conduce un bolid de lux. Fiind o mașină scumpă dar și unică în această zonă, aceasta atrage toate privirile pe străzile din Craiova, mai ales că mașina de 140.000 de euro pe care o conduce acum Mitriță este în culorile clubului oltean.

Noua „bijuterie” pe patru roți este ultimul model din gama Mercedes G-Class, al cărui preț de catalog ajunge la nu mai puțin de 140.000 de euro. Cât despre culoare, micuțul mijlocaș al Universității Craiova a optat pentru albastru complet, ca o dovadă în plus pentru dragostea pe care i-o poartă echipei.

Pe teren, Mitriță încă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, dar a contribuit decisiv la reușita prin care Markovic a stabilit scorul final, 2-0, în meciul cu Dinamo din startul sezonului. 

Marele său vis este acela de a readuce titlul în „Bănie” după mai bine de 30 de ani de „secetă”, dar nu a renunțat nici la echipa națională.

Vizualizări: 2,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: