S-au impus cu greu în amicalul cu o echipă de Liga 3

În timp ce lansează zvonuri în presă că s-ar muta să joace la Severin, ACS Viitorul face demersurile necesare pentru a juca la Târgu Jiu meciurile oficiale. Ultimul amical l-a disputat însă tot la Severin, acolo unde gazdă a fost formația de Liga 3 Viitorul Șimian. 

Cu aproape toți jucătorii străini aduși de Călin Cojocaru în perioada de vară, ACS Viitorul a câștigat la limită amicalul cu echipa din Liga 3 care joacă pe Municipalul din Severin. Înaintea acestui amical cu Viitorul Șimian au mai fost prezentați încă doi jucători străini.

Meciul amical s-a disputat miercuri seară, fiind al doilea amical organizat în această vară pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

După 0-0 cu colega de campionat CSC Dumbrăvița, echipa antrenată de Călin Cojocaru s-a impus la limită, cu scorul de 3-2, în testul cu formația din Liga 3 Viitorul Șimian, locul 4 în ediția trecută a play-off-ului Seriei a 7-a.

Viitorul Pandurii, victorie în amicalul cu Viitorul Șimian

Adversarul din acest meci l-a numit în această vară ca antrenor principal pe Alexandru Stoica, fiul mult mai cunoscutului antrenor Ștefan Stoica. 

Reunită în data de 17 iulie sub comanda noului antrenor Alexandru Stoica, Viitorul Șimian a disputat contra echipei care joacă la Târgu Jiu al doilea amical din această vară, după ce în primul terminase la egalitate, scor 2-2, pe același stadion, sâmbăta trecută, cu CSM Lugoj (Liga 4 Timiș).

Sâmbătă dimineață va întâlni altă divizionară secundă, pe CSM Reșița, iar apoi, miercuri, tot pe Municipalul severinean, echipa comunei Șimian va întâlni Gilortul Târgu Cărbunești în primul tur al Cupei României – faza națională.

Vizualizări: 1,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: