Lotul Gilortului Cărbunești prinde contur      

Gilortul Cărbunești a anunțat oficial o serie de transferuri pentru noul sezon. La finalul sezonului precedent doar opt jucători mai aveau contract cu Gilortul: Alexandru Avramescu, Rareș Brujan, Bogdan Lazăr, Florin Marica, Andrei Meliță, Cosmin Nejoiu, Constantin Roncea și Ulrich Siewe. 

Acum, după reunirea lotului au prelungit contractul cu echipa gorjeană și s-au alăturat acestora: Bogdan Dănăricu, Leonard Gheorghe, Ionuț Gîlcescu, Lucian Marina, Alexandru Oprița și Dragoș Săulescu. 

Acum Gilortul a anunțat oficial și alte transferuri efectuate între timp: „În urmă cu câteva zile conducerea Gilortului l-a transferat de la Flacăra Horezu pe Marian Habet, jucător pe care Mario Găman îl așteaptă să confirme în sezonul care urmează. Mihai Iuțalîm a fost transferat definitiv de la academia FCSB la Gilortul. Conducerea clubului nostru s-a decis să îl înregimenteze definitiv pe tânărul portar gorjean după un sezon în care a evoluat la clubul nostru sub formă de împrumut și după ce a dat satisfacție în partidele în care a apărat poarta Gilortului.Fabian Bărănescu a evoluat sezonul trecut la Gilortul sub formă de împrumut de la LPS Târgu Jiu. A profitat de șansa care i s-a oferit și a făcut un sezon de excepție, fiind unul dintre cei mai constanți juniori ai Gilortului. În această vară a fost legitimat la clubul nostru și dacă va da dovadă de aceeași seriozitate porțile afirmării i se pot deschide larg. Leonardo Căldăraru și Bogdan Oprișa continuă și ei la Gilortul. Leonardo Căldăraru și-a prelungit împrumutul de la Primavera Târgu Jiu. Este unul dintre cei mai talentați jucători gorjeni ai generației sale, dar, așa cum recunoaște și el, mai are o singură luptă de voință de dus, cu el însuși. Bogdan Oprișa și-a prelungit împrumutul de la Viitorul Târgu Jiu. Este unul dintre cei mai constanți și valoroși jucători ai Gilortului din sezonul precedent. A purtat și banderola de căpitan, iar în sezonul viitor sperăm să dea dovadă de aceeași siguranță la mijlocul terenului”.

În pregătire cu echipa se mai află și află șase juniori, iar Mario Găman va decide în săptămânile următoare care dintre ei vor continua la Gilortul.

De asemenea, în pregătire cu Gilortul se află Mamadou Sow, jucător din Guineea, iar conducerea clubului încearcă să îi obțină în aceste zile Certificatul de Transfer Internațional (CTI). Conducerea clubului se mai află în discuții cu un jucător, iar în situația în care cele două părți se vor înțelege se va perfecta și transferul acestuia, mai anunță clubul gorjean.

Galerie foto





Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: