Gilortul Târgu Cărbunești a perfectat patru meciuri amicale

Gilortul Târgu Cărbunești începe seria meciurilor de pregătire din această vară cu un joc în deplasare. După primul amical programat vineri cu Viitorul Dăești vor urma meciurile cu Știința Turceni, Cozia Călimănești și Viitorul Șimian.

     Până la starul Ligii 3, programat pe 25/26 august, echipa pregătită de Mario Găman va susține cel puțin patru meciuri de pregătire în compania formațiilor de eșalonul trei Viitorul Dăești, Știința Turceni, Cozia Călimănești și Viitorul Șimian.

După primul test de vineri de la Vâlcea, vor urma cel puțin trei meciuri amicale dar și meciul de Cupa României cu Viitorul Șimian. Între timp lotul a fost completat cu noi achiziții și se așteaptă și aducerea altor jucători. „Echipa noastră a început pregătirea de o săptămână, fără patru titulari din sezonul trecut – transferați la alte echipe, dar și cu câteva nume noi. Mario Găman și Boby Staicu vor acorda minute tuturor jucătorilor pe care îi au la dispoziție pentru a vedea nivelul la care se află aceștia”, a anunțat clubul din Cărbunești care nu mai are prea mult timp de pregătire până la primul meci oficial, cel din Cupa României, programat miercuri, 2 august.

Vizualizări: 772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: