De ce fug toți jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu!

ACS Viitorul Târgu Jiu riscă să rămână în lot doar cu juniorii și cu jucătorii aflați în probe. Tot mai mulți jucători aleg să plece iar echipa lui Nicolae Sarcină culege acum ce a semănat de ani de zile prin amatorismul conducătorilor săi.

Jucători mințiți, neplătiți cu lunile sau deloc, jucători ajunși la comisiile FRF pentru a deveni liberi de contract, jucători care nu își recunoșteau semnătura pe contracte (pentru că a fost și un astfel de caz), toate aceste probleme și multe altele asemenea, care nu ajuns publice dar despre care s-a tot vorbit printre jucătorii din țară, au făcut ca echipa vâlceană ACS Șirineasa, fostă ACS Energeticianul, fostă Luceafărul Oradea după retrogradarea în Liga 3 a ACS Energeticianul, și devenită mai apoi ACS Viitorul Târgu Jiu, să fie una neatractivă pentru jucătorii din lot dar, mai ales, pentru alți jucători aflați în căutarea unei echipe. Pentru că jucătorii vorbesc între ei, indiferent la ce echipă joacă, și se află rapid problemele de la orice club, indiferent cât de mult ar dori conducerea să le ascundă sub preș.

Așa se face că la echipa lui Nicolae Sarcină mai vin acum, în probe, doar jucători străini, care comunică mai greu și, în orice caz, nu citesc despre neseriozitatea clubului sau, pur și simplu știu situația dar nu le pasă, pentru că ei au varianta FIFA pentru a recupera banii dacă nu sunt plătiți sau li se dă o "țeapă". 

A, și ar mai fi ceva ce îi sperie pe jucători, faptul că ACS Viitorul e în insolvență și în orice moment poate intra în faliment iar aceștia pot rămâne pe drumuri la început de campionat.

Recent, ACS Viitorul a anunțat despărțirea de Denis Brînzan, Robert Geantă, Charles Acolatse, Onni Tiihonen și Dragoș Popa, asta după ce anterior mai anunțase plecarea a cinci jucători: Alexandru Gîrbiță, ajuns la Corvinul Hunedoara, Arian Mrsulja, Davide Jozic, David Savu și Albert Voinea. Interesant este faptul că, pe lângă aceștia zece mai sunt jucători care lipsesc, dar despre care nu se spune și nu se știe nimic.

La capitolul sosiri nu s-a anunțat mare lucru, doar niște nume de jucători iar din câte se vede, cinci dintre cei zece jucători aflați în probe la amicalul cu Jiul sunt jucători străini. 

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: