Transferul momentului la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova și patronul Mihai Rotaru au hotărât să se despartă de internaționalul finlandez Pyry Soiri. Acesta este transferul momentului pentru oltenii care s-au despărţit de jucătorul care nu era în graţiile antrenorului Costel Gâlcă.

Antrenorul Costel Gâlcă nu l-a folosit pe Pyry Soiri în meciurile amicale din Austria şi nici în campionat, cu excepţia barajului de Conference League cu U Cluj, când a fost nevoie să apeleze la el din pricina accidentărilor lui Vlădoiu şi Căpăţână.

Finlandezul a acuzat unele probleme medicale în cadrul stagiului din Austria, dar nici când a fost apt nu s-a contat pe el, iar în meciurile de verificare, Costel Gâlcă i-a folosit ca fundaşi dreapta pe Ştefan Vlădoiu, Mihai Căpăţână şi Florin Gaşpar.

În cele din urmă, formația din Bănie l-a cedat pe Soiri la formaţia Kallithea, care a promovat recent în prima ligă din Grecia, antrenată de fostul jucător italian Massimo Donati.

„Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe internaționalul finlandez Pyry Soiri la formația Athens Kallithea FC din Grecia. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, a fost  anunţul clubului din Bănie.

La Kallithea, Soiri va fi coechipier cu fostul jucător de la FCSB şi CFR Cluj, Thierry Moutinho, şi cu Michael Pereira, fost jucător la CFR Cluj.

Venit în iarnă la Craiova, ca jucător liber de contract, după ce evoluase la HJK Helsinki, Pyry Soiri mai avea încă doi ani de contract cu Universitatea, pentru care a bifat numai șase prezenţe în stagiunea precedentă.

Vizualizări: 2,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: