Încă cinci plecări din lotul ACS Viitorul Târgu Jiu oficializate!

ACS Viitorul Târgu Jiu pierde tot mai mulți jucători care au evoluat sezonul trecut, lotul fiind practic remaniat total. Pe lângă cele cinci plecări deja anunțate clubul a mai oficializat cinci plecări de jucători care fie nu s-au mai întors la echipă fie nu mai vor prelungirea contractelor. 

ACS Viitorul este una dintre echipele din Liga 2 care vor aborda noul sezon cu un lot schimbat într-o proporție foarte mare. Cu mai puțin de jumătate dintre jucătorii aflați în lot sezonul trecut la reunire, majoritatea juniori care nici nu evoluau constant, ACS Viitorul pierde în continuare jucători. 

Echipa lui Călin Cojocaru, unde titular a ajuns să joace fiul antrenorului, operat pe creier în urmă cu câțiva ani, se confruntă cu mari probleme de lot. Nemulțumiți de salarii dar mai ales de neplata acestora, jucătorii fug pe capete de clubul aflat aproape de intrarea în faliment. ACS Viitorul este de mai mulți ani în insolvență și se apropie termenul finalizării acestei perioade, falimentul fiind iminent.

Recent ACS Viitorul a mai anunțat despărțirea de nu mai puțin de cinci jucători, acesta fiind al doilea comunicat consistent al clubului, în această vară, pe această temă, după despărțirea de primii cinci jucători imediat după reunire.

Ca de obicei clubul a reacționat cu privire la jucătorii absenți, abia după ce presa a scris despre mutările din lot.

După ce Denis Brînzan și-a anunțat despărțirea de club, iar liga2.ro amintea încă o dată de o întreagă listă de jucători dispăruți din lotul lui Călin Cojocaru, ACS Viitorul a comunicat oficial anunțând alte cinci plecări din lot, printre care și cea a căpitanului Denis Brînzan, alături de Robert Geantă, Charles Acolatse, Onni Tiihonen și Dragoș Popa.

Clubul nu a comunicat de ce au plecat acești jucători dar nici ce se întâmplă cu restul jucătorilor care au evoluat sezonul trecut și despre care nu se spune nimic.  Pentru că, rămâne necunoscută, în continuare, situația jucătorilor Toure, Nikpalj, Andreaș și Njifakue. Ultimul a plecat în iarnă în Africa și nu s-a mai întors, deși el mai avea contract cu clubul.

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: