Au anulat cantonamentul pe motiv de ... bacalaureat!

ACS Viitorul Târgu Jiu anunța după reunire un cantonament în afara țării, în Serbia, acolo unde antrenorul timișorean Călin Cojocaru și-a mai dus echipa și anul trecut. Acum acesta susține că s-a anulat cantonamentul, motivul fiind bacalaureatul susținut de unii jucători, examen care de altfel s-a și încheiat deja.

După multe  plecări de la echipa cu origini vâlcene care joacă pe stadionul din Târgu Jiu, se pare că nu mai există un lot la ACS Viitorul, cu care antrenorul Călin Cojocaru să se deplaseze în cantonamentul din Serbia. Programat din data de 5 iulie, acesta a fost anulat din motive de bacalaureat, examen pe care l-au susținut câțiva juniori din lot, și care, de altfel, s-a și încheiat pe data de 4 iulie. 

Liga2.ro a anunțat faptul că ACS Viitorul și-a anulat cantonamentul din Serbia, anunțat inițial pentru perioada 5-14 iulie. ”Nu mai mergem în Serbia, din cauza faptului că în această perioadă avem șase jucători care susțin probele de Bacalaureat. Ne vom pregăti pe plan local și vom avea mai mule amicale”, a spus Călin Cojocaru, pentru liga2.ro, pierzând din vedere faptul că probele de bacalaureat se încheiau înaintea programării pentru  plecarea în cantonament.

Conform liga2.ro, echipa vâlceană are, momentan, stabilite doar amicalele cu FCU Craiova (17 iulie) și CSO Turceni (20 iulie).

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: