Cum comentează unii primari activitatea parlamentarilor

Primarii din Gorj critică dur activitatea celor pe care gorjenii i-au trimis în Parlament. Supărați că aceștia au stat degeaba timp de patru ani și s-au bucurat de o serie de beneficii oferite de stat, sunt primari consideră că doar doi parlamentari merită să mai fie pe liste.

"Primul este Mihai Weber și apoi Claudiu Manta. În rest, nu știu cât au muncit. Ar trebui să văd o listă cu propuneri ca să îmi dau seama cine merită de la PSD. De la PNL nu mă prea interesează. Singurul care a muncit și care merită este Ion Iordache, poate să-și facă singur lista. Trebuie să înțeleagă că voturile sunt pe realizări, nu pe vorbe.", a spus Sorin Bucurescu.

Și primarul din comuna Cătunele are aceeași părere. "În primul rând, domnul Weber trebuie să fie pe listă, că în rest nu am prea auzit de ei. Domnul Manta a mai încercat câte ceva, dar nu i-a prea ieșit nimic", a declarat Florinel Țuilă.

Primarul din Bengești-Ciocadia a vehiculat un nume pentru listele la alegerile parlamentare.

"Domnul Weber oricum trebuie să fie pe listă pentru că a ridicat partidul peste media națională. Pe Dragoș Drăghescu l-aș mai vedea pe liste, în rest pe nimeni", a spus Victor Georgia.

O propunere are și edilul din comuna Turburea, Ion Bârcă. "Domnul Weber este un om care se zbate. Să nu mai spun de domnul Cosmin Popescu, dar avem nevoie de el la Consiliul Județean și așa. Anca Bordușanu se mai zbate și o duce și capul. Și domnul Iordache merită, nu mă așteptam ca el să facă ce a făcut, este extraordinar și merită să fie parlamentar."

Edilii cred că PSD va avea un senator și trei deputați, iar PNL un senator și un deputat. De restul partidelor, edilii nici nu au adus vorba.

Vizualizări: 1,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: