Accident rutier provocat de un șofer în vârstă de 71 de ani

Accident rutier pe raza localităţii Telești! Un șofer, în vârstă de 71 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului. Omul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, dar soția sa, care se afla în mașină, a fost rănită.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean din Târgu Jiu. 

"Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Telesti, in care a fost implicat un autoturism care a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

La fata locului s-au deplaseaza 2 autostepiale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul institutiei noastre, precum si 2 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in evenimentul rutier au fost implicate 2 persoane, una dintre acestea fiind încarcerată. Este vorba despre conducatorul auto, un barbat in varsta de 71 de ani care a suferit leziuni minore si o femeie in varsta de 65 de ani care a rămas incarcerata.

Colegii nostri au intervenit pentru extragerea din autoturism a femeii care se afla in stare de constienta.

Aceasta a fost preluata de catre un echipaj medical si transportata la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu.

Barbatul a fost evaluat medical la fata locului dar a refuzat sa fie transportat la spital pentru investigatii medicale suplimentare", transmite ISU Gorj. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: