Reacția gorjenilor după cutremur: S-a zguduit totul!

După luni bune în care nu a mai fost înregistrat un cutremur de peste trei grade pe scara Richter, în această dimineață, pământul s-a zguduit din nou. Seismul a avut 3,8 grade și s-a resimțit în mai multe județe. 

"La Târgu Jiu, s-a zguduit bine. Stăm la apartament și s-a simțit destul de puternic. A fost foarte intens, dar scurt", a spus o târgujiancă. 

Seismul s-a simțit și în alte zone din județ, dar și în localități din Mehedinți sau Hunedoara. 

"La Frâncești, la casă, s-a resimțit mai puternic la etajul 1", spune un gorjean. "A fost ca o smucitură foarte puternică", e părerea unui alt gorjean. "S-a simțit bine și la apartament, în Rovinari. Ne-am speriat pentru că nu a mai fost unul puternic de multă vreme", a spus o femeie. "Și la Drobeta Turnu Severin s-a simțit! Mai slab ca intensificare, puțin zgomotos", scrie un internaut. "Și la Lupeni am simțit", a adăugat un altul.

Cel mai puternic cutremur din Gorj a fost în februarie, anul trecut, și a avut 5,7 grade pe scara Richter. A fost cel mai puternic cutremur înregistrat în această zonă de 200 de ani și zeci de clădiri au fost avariate. Din fericire, nu au fost victime.

Vizualizări: 7,964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: