Iulian Popescu: Obiectivul nostru nu e să-l blocăm pe Romanescu!

 “Obiectivul nostru nu e să-l blocăm pe Marcel Romanescu!”, a declarat Iulian Popescu, președintele organizației municipale a PNL. Liberalii dau asigurări că își doresc o opoziție constructivă la nivelul Consiliului Municipal și să facă treabă pentru târgujieni. 

„Orașul e mai mult decât sediul primăriei și sensul giratoriu din fața primăriei. E întregul oraș. Vom face o opoziție constructivă. Nu încercăm să blocăm lucruri. Mulți spun: Hai să facem altă majoritate să-l blocăm pe Romanescu. Obiectivul nostru nu e să-l blocăm, ci să facem treabă pentru comunitatea din Târgu Jiu chiar dacă primarul nu are astfel de gânduri așa cum a dovedit în cei șapte ani de mandat și a arătat tot timpul că pentru el cetățenii și nevoile lor nu contează”, a declarat Iulian Popescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Iulian Popescu a mai ținut să precizeze că asta nu înseamnă că vor sta pe margine, cu capul plecat. A făcut și o comparație între municipiul Târgu Jiu și Râmnicu-Vâlcea. Spune că diferențele dintre cele două reședințe de județ sunt mari.

„Niciodată nu am stat cu capul în pământ și nu vrem chestiunea asta. Vrem să aducem reforme, investiții necesare dezvoltării economice a municipiului. La următoarele alegeri, Râmnicu-Vâlcea va fi conectată la autostradă și va avea parcuri industriale mai multe. Târgu Jiul rămâne tot mai viciat de investiții, de mediul de afaceri. Din păcate, cred că nici PUG-ul nu va fi gata în patru ani”, a mai punctat liderul PNL Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: