Fost prefect, despre o candidatură la parlamentare: E o variantă

Fostul prefect al județului Gorj, Iulian Popescu, nu exclude o candidatură la alegerile parlamentare din această toamnă. Nu a fost luată încă o decizie. Încă se fac analize și sunt discuții interne, însă fostul prefect are o singură condiție: Nu vrea să fie pe aceeași listă cu PSD în cazul în care se va stabili de la „centru” ca liberalii să continue înțelegerea cu social-democrații.

Iulian Popescu a subliniat că e prematură discuția, însă nu exclude un astfel de scenariu: să se regăsească pe lista de candidați la alegerile parlamentare.

“E o întrebare un pic prea devreme. A trecut o lună de la alegerile din iunie. E una din variante, să ne întărim echipa, să facem aceste analize. Sunt discuții interne pe fiecare organizație. Împreună cu echipa vom decide care sunt persoanele cele mai potrivite să apară pe lista de la parlamentare și viața merge înainte. Am avut discuții cu comunitatea, cu activul de partid, dar și în București am discutat cu directorul pe România al Băncii Europene, care e o cunoștință mai veche. Am discutat foarte aplicat multe ore despre oportunitățile de finanțare pentru universități, pentru administrația locală, proiecte strategice”, a spus Iulian Popescu într-o emisiune la Radio Infinit. 

Ce știe sigur fostul prefect este că nu își dorește să fie pe aceeași listă cu candidați de la PSD. „Eu nu pot să accept personal aceste liste și nu voi face parte din niciun joc electoral dacă vor exista liste comune. Iulian Popescu nu va exista pe liste cu pesediști. Una e ce se impune, alta e ce poți să accepți”, a conchis Iulian Popescu.

Vizualizări: 3,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: