„Batman de Gorj” vrea să fie deputat

După ce a pierdut alegerile locale, primarul din Stejari se vrea parlamentar. Acesta a declarat la un post local de radio că vrea să intre în partidul condus de Diana Șoșoacă și să candideze la alegerile parlamentare din toamnă. 

Robert Păiuși a dat vina pentru eșecul de la primărie și pe faptul că PSD, partidul din care face parte, nu l-a susținut în campania electorală și a pierdut avantajul pe care îl avea în fața principalului său contracandidat.

În campanie, el s-a autointitulat de multe ori drept salvatorul comunei. Își spunea „Batman de Gorj”. Tot în campanie, el s-a ales cu dosar penal după ce ar fi acroșat cu mașina o femeie din comună. Atunci a ieșit pozitiv la drugtest, lucru care i-a pătat imaginea. Tot timpul, edilul a declarat că nu a consumat nimic interzis și că era sub tratament medicamentos.

„Am purtat câteva discuții de a o primi de Zilele Comunei la noi. Mi s-a făcut o ofertă foarte avantajoasă și atâta timp cât partidului meu i-a fost rușine să meargă cu mine în campanie și s-au debarasat de unul dintre cei mai buni primari pe care-i avea. Eu nu pot să stau pe locul doi din punct de vedere politic când candidatul de la AUR se laudă că a avut negocieri cu cei mai importanți membri ai partidului de a nu mă mai susține”, a spus Robert Păiuși, la Radio Infinit. 

Robert Păiuși a pierdut în fața candidatului de la AUR. 

Vizualizări: 4,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: