CSM Târgu Jiu încheie sezonul regulat în deplasare

CSM Târgu Jiu se va deplasa în acest weekend în Banat, pentru confruntarea din ultima etapă a sezonului regulat, contra SCM Timișoara. Meciul contează pentru etapa a 18-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 va începe la ora 18.00. 

Partida de la Timișoara nu este lipsită de miză. Se anunță o confruntare extrem de disputată între cele două formații care sunt vecine de clasament în Conferința A înaintea meciului din această rundă. CSM Târgu Jiu este pe locul 6 și are o linie de clasament cu 6 victorii și 9 înfrângeri, cu 21 de puncte acumulate, în timp gazdele de la SCM Timișoara sunt pe 7, cu 5 victorii și 10 eșecuri, și 20 de puncte strânse. 

Astfel, pe lângă șansa de a termina pe locul 6 în Grupa A, cele două echipe vor lupta să intre în play-out cu un bilanț cât mai bun. Cu doar 10 zile în urmă, în confruntarea din tur, disputată pe 9 ianuarie, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 90-78. Din acest punct de vedere, CSM Târgu Jiu pleacă cu un avantaj în fața grupării bănățene în lupta pentru locul 6. O victorie în Banat ar ajuta însă enorm gruparea gorjeană în faza a doua a campionatului, în play-out, în lupta pentru menținerea în Liga Națională. ”Principalul nostru obiectiv pentru acest sezon este să ne menținem în Liga Națională”, a spus antrenorul Kresimir Basic, care a vorbit la conferința de presă despre importanța unui succes în meciul cu Timișoara. 

Confruntarea se poate vedea live pe FRB TV. 

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: