Echipamente pentru copiii și juniorii echipelor din Gorj

Prin programul "Împreună suntem fotbal!", echipa AJF Gorj a adus încă o bucurie tinerilor fotbaliști din județ. Cu sprijinul FRF au fost oferite o serie de cadouri pentru copiii și juniorii din Gorj.

AJF Gorj a anunțat că a făcut o surpriză plăcută pentru mai multe cluburi de copii și juniori din Gorj. Este vorba de cluburile care au activitate de juniori Under 11 ani și Under 13 ani care au primit câte un set de echipamente.

„În această săptămână, 18 cluburi din județul nostru au avut parte de o surpriză plăcută din partea forului de conducere al fotbalului județean. Președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu, a accesat un proiect de finanțare din partea Federației Române de Fotbal, privind dezvoltarea fotbalului amator din țara noastră. Astfel, cluburile și asociațiile sportive din județul nostru, care își desfășoară activitatea la nivelul juniorilor U 11 și U 13, au primit câte un set de echipament de joc!”, a anunțat AJF Gorj.

AJF Gorj a oferit cluburilor și la început de sezon echipamente și materiale necesare pentru buna desfășurare a meciurilor printr-un program realizat cu sprijinul Consiliului Județean Gorj. 

Galerie foto



Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: